skip to Main Content

Prijzen

Kantoren
Zie prijslijsten op deze pagina.

Dagkantoren
De tarieven voor de dagkantoren zijn 15 euro per uur, 30 euro voor een halve dag* en 45 euro voor een hele dag* gedurende de openingstijden* van het kantoorgebouw.

Boardrooms
Onze boardrooms huurt u voor een dagdeel* voor 325 euro en voor een hele dag* is het tarief 625 euro. 

Coaching studio
De coaching studio is te huur voor 23 euro per uur, 46 euro voor een halve dag* en 69 euro voor een hele dag*.

Flexxo Coworking
Bij Flexxo kan je kiezen uit twee type abonnementen: Een abonnement van 12 maanden à 195 euro ex. BTW per maand of een abonnement van 6 maanden à 245 euro per maand ex. BTW. Alle Flexxo abonnementen zijn inclusief koffie, thee en wifinetwerk, maar exclusief gebruik van de boardrooms.

* De openingstijden van het kantoorgebouw zijn 7.30 tot 19.00 uur. Koffie en thee zijn inbegrepen op basis van selfservice. Alle prijzen zijn exclusief BTW.

Klik op de prijslijst of op de plattegronden om een pdf-versie te openen.
Bent u geïnteresseerd maak dan een afspraak.

Reserveringsaanvragen graag via e-mail: meetings@crosspointoffices.nl

 

Crosspoint-Offices-17-XO1-XO54-18012021
Prijslijst Crosspoint Offices
Plattegrond-XO-01tm17-18012021
Plattegrond-XO-40tm54-18012021
Plattegrond-XO-1.2-11-11-2018
Plattegrond-XO-1.3-10-09-20

Parkeren
Crosspoint Offices beschikt ook over 33 parkeerplaatsen in de ondergelegen parkeergarage. De kosten bedragen Euro 960,- exclusief BTW per plaats per jaar.

Telecom en internet
In overleg met de huurder kunnen we extra diensten aanbieden.

De prijzen van onze kantoorunits zijn all-in. Dat houdt in dat we een prijs rekenen voor het kantoor, inclusief aandeel algemene ruimtes en inclusief bovengenoemde services en voorzieningen. Meubilair en telecom zijn services, die we op maat aanbieden en zijn derhalve niet inbegrepen.

Onze gepubliceerde prijzen zijn gebaseerd op een eerste huurovereenkomst met een eerste huurperiode van minimaal 12 maanden en een opzegtermijn van 3 maanden. Na deze eerste termijn wordt de huur met dezelfde periode verlengd, wederom met een opzegtermijn van 3 maanden. Bij andere wensen inzake de huurovereenkomst maken wij graag een voorstel op maat. Onze huurprijzen zijn inclusief servicekosten en exclusief BTW.

De betaling van de huur en de verschuldigde BTW vindt elke 3 maanden bij vooruitbetaling plaats.

Bij ondertekening van de huurovereenkomst zal huurder een bankgarantie stellen of een waarborgsom storten ter grootte van (minimaal) 3 maanden huur en alsmede de hierover verschuldigde BTW.

Huurovereenkomst conform het standaardmodel van de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ), zoals gehanteerd door de Nederlandse Vereniging voor Makelaars (NVM).

Jaarlijks, voor het eerst één jaar na ingangsdatum van de huurovereenkomst, op basis van de wijziging van het maandindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks CPI-alle huishoudens (2006=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).