skip to Main Content

Klik op de prijslijst of op de plattegronden om een PDF versie te openen.
Bent u geïnteresseerd maak dan een afspraak.

Prijslijst-XO-01-tm-38-28-01-20
Prijslijst-XO-40-tm-54-30-03-20
Plattegrond-XO-01-tm-17-28-01-20
plattegrond Crosspoint Offices
Plattegrond-XO-1.2-11-11-2018
Plattegrond-XO-1.3-08-10-18

Parkeren
Crosspoint Offices beschikt ook over 33 parkeerplaatsen in de ondergelegen parkeergarage. De kosten bedragen Euro 960,- exclusief BTW per plaats per jaar.

Telecom en internet
In overleg met de huurder kunnen we extra diensten aanbieden.

Tarieven boardroom
De boardroom is van alle gemakken voorzien waaronder een ovale tafel, luxe stoelen, TV scherm en airconditioning.

Specificaties Boardroom:

  • Air conditioning, in de zaal te bedienen
  • TV scherm
  • Daglicht
  • Gratis internet
  • Capaciteit: 10 personen

Op verzoek verzorgen wij ook catering, zoals koffie, frisdranken, lunch en borrels. Hiervoor ontvangt u een separate offerte.

Dagdeel Euro 150 | Ochtend is 8.30 – 13.00 uur of middag is 13.30 uur – 18.00 uur.
Hele dag Euro 250 | Dag is 8.30 – 18.00 uur.

Reserveringsaanvragen graag via e-mail: meetings@crosspointoffices.nl

 

De prijzen van onze kantoorunits zijn all-in. Dat houdt in dat we een prijs rekenen voor het kantoor, inclusief aandeel algemene ruimtes en inclusief bovengenoemde services en voorzieningen. Meubilair en telecom zijn services, die we op maat aanbieden en zijn derhalve niet inbegrepen.

Onze gepubliceerde prijzen zijn gebaseerd op een eerste huurovereenkomst met een eerste huurperiode van minimaal 12 maanden en een opzegtermijn van 3 maanden. Na deze eerste termijn wordt de huur met dezelfde periode verlengd, wederom met een opzegtermijn van 3 maanden. Bij andere wensen inzake de huurovereenkomst maken wij graag een voorstel op maat. Onze huurprijzen zijn inclusief servicekosten en exclusief BTW.

De betaling van de huur en de verschuldigde BTW vindt elke 3 maanden bij vooruitbetaling plaats.

Bij ondertekening van de huurovereenkomst zal huurder een bankgarantie stellen of een waarborgsom storten ter grootte van (minimaal) 3 maanden huur en alsmede de hierover verschuldigde BTW.

Huurovereenkomst conform het standaardmodel van de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ), zoals gehanteerd door de Nederlandse Vereniging voor Makelaars (NVM).

Jaarlijks, voor het eerst één jaar na ingangsdatum van de huurovereenkomst, op basis van de wijziging van het maandindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks CPI-alle huishoudens (2006=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).