skip to Main Content

Uitstekend bereikbaar op de kruising van Katwijk, Rijnsburg en Noordwijk ligt Crosspoint Offices. Wij bieden luxueuze, individuele kantoren (al vanaf 16m2) en teamkantoren, op flexibele voorwaarden en desgewenst op maat. Het herkenbare en zeer representatieve kantoorpand is onder architectuur gebouwd. Onze turnkeykantoren bevinden zich aan de voorzijde van de tweede, tevens hoogste etage met een wijds uitzicht op de omgeving. Onder ons gebouw is een afgesloten parkeergarage en ook rondom het gebouw zijn voldoende parkeermogelijkheden.

De kantoorruimte beschikt over het zogenaamde VRF-systeem. Dankzij dit VRF-systeem (warmte- koude uitwisseling), is het een zeer duurzaam gebouw. In het gebouw zijn onder andere Van Duyn Van der Geer Accountants en Adviseurs gevestigd en het Space Business Park ligt in de directe nabijheid. Het tweede deel van Crosspoint Offices ligt op de eerste en tweede etage van Jonckerweg 1 – 10 en heeft een eigen entree en separate voorzieningen.

Wij houden het graag transparant en daarom biedt Crosspoint Offices een totaalconcept, waarbij diverse services in de huurprijs zijn inbegrepen. Zoals een volledig ingerichte keuken voorzien van een Nespresso-machine, een informele spreekruimte in de bibliotheek, een luxueus ingerichte boardroom en een archief- en serverruimte. Wij hanteren voor deze faciliteiten een faire use policy.

Brian

Brian Issac | Crosspoint Offices