skip to Main Content

Over Crosspoint Offices

Uitstekend bereikbaar op de kruising van Katwijk, Rijnsburg en Noordwijk ligt Crosspoint Offices. Wij bieden luxueuze, individuele kantoren (al vanaf 16m2) en teamkantoren, op flexibele voorwaarden en desgewenst op maat. Het herkenbare en zeer representatieve kantoorpand is onder architectuur gebouwd. Onze turnkeykantoren bevinden zich op de tweede, tevens hoogste etage met een wijds uitzicht op de omgeving. Onder ons gebouw is een afgesloten parkeergarage en ook rondom het gebouw zijn ruime parkeermogelijkheden.

Het duurzaam ontwikkelde kantoor voldoet aan de duurzaamheidseisen 2030. In het gebouw zijn onder andere Van Duyn Van der Geer Accountants en Adviseurs gevestigd en het Space Business Park ligt in de directe nabijheid. Het tweede deel van Crosspoint Offices ligt op de eerste en tweede etage van Jonckerweg 1 – 10 en heeft een eigen entree en separate voorzieningen.

Brian

Brian Issac | Crosspoint Offices

Wij houden het graag transparant en daarom biedt Crosspoint Offices een totaalconcept, waarbij een scala aan voorzieningen bij de huurprijs zijn inbegrepen. Zoals een volledig ingerichte keuken voorzien van een Nespresso-machine, een informele spreekruimte in de bibliotheken, twee luxueus ingerichte boardrooms en een archief- en serverruimte. Wij hanteren voor deze faciliteiten een faire use policy.