skip to Main Content

Onze Oplossingen

Als zelfstandig ondernemer is er weinig prettiger dan klanten en opdrachtgevers in een eigen kantoorruimte te kunnen ontvangen. Dat kan bij het business center van de Duin- en Bollenstreek: Crosspoint Offices. De kantoren hebben verschillende afmetingen en zijn geheel aan uw wensen aan te passen.

De kantoren bevinden zich op de tweede en tevens hoogste etage van het pand, waardoor u een prettig weids uitzicht heeft op de omgeving. Bovendien zijn er twee boardrooms waar u een professionele presentatie kunt geven of een meeting kunt organiseren.

KANTOREN HUREN
Het zeer representatieve kantoorgebouw biedt ruimte aan meerdere bedrijven. Huur een eigen kantoor al vanaf 16 vierkante meter of kies voor een teamkantoor, desgewenst op maat. Diverse services zijn bij de huurprijs inbegrepen. Dat houdt in dat u één prijs betaalt voor het kantoor, inclusief gebruik van onze voorzieningen, vergader- en algemene ruimtes.

NIEUWE MOGELIJKHEDEN
Om ons productaanbod uit te breiden, hebben we sinds kort ook dagkantoren en een coaching studio. Deze coaching studio is als woonkamer ingericht en geschikt voor coaching gesprekken, mediation en kleine meetings tot maximaal 3 personen met inachtneming van 1,5 meter afstand. De dagkantoren zijn ingericht als executive office en geschikt voor 1 persoon. Deze ruimtes zijn zowel per hele als per halve dag te huur. Ook de twee prachtige boardrooms zijn te huur per dag of halve dag. De ruimtes zijn beschikbaar voor bestaande huurders, maar ook als u nog geen klant bent, kunt u deze ruimtes flexibel huren.

UITSTEKENDE BEREIKBAARHEID
Dit business center op de kruising van Katwijk, Rijnsburg en Noordwijk is uitstekend bereikbaar. Bij Crosspoint Offices is ruime parkeergelegenheid, een parkeergarage en een bushalte op honderd meter afstand.

INCLUSIEF VELE VOORZIENINGEN
Het duurzaam ontwikkelde kantoor voldoet aan de duurzaamheidseisen 2030 en is onder architectuur gebouwd. Inbegrepen bij de huurprijs is een scala aan voorzieningen. Dit houdt in dat u één prijs betaalt voor het kantoor, inclusief gebruik van voorzieningen, zoals de supersnelle glasvezelverbinding, goede koffie en thee, vergader- en algemene ruimtes.

Bekijk hier de voorwaarden die van toepassing zijn op het huren van boardrooms, coaching studio en dagkantoren;
Voorwaarden – Versie 1 september 2020

Crosspoint Offices Producten