skip to Main Content

Coworking

FLEXIBEL WERKEN EN VERGADEREN ZOALS JIJ DAT WILT
FLEXXO coworking is een uniek en inspirerend concept met flexibele werkplekken, waardoor je kunt werken zoals jij dat op dat moment wilt. Staand, zittend, met óf zonder tafel. Uiteraard hebben de moderne en comfortabele meubels elektrische- en USB-oplaadpunten. De vloerkleden, designzonwering en moswand zorgen bovendien voor een optimale akoestiek.

DUURZAAM EN GROEN

De FLEXXO-werkplekken vind je op de tweede etage van het stijlvolle kantoorpand van Crosspoint Offices aan de Jonckerweg 17 in Noordwijk. Het pand is gebouwd onder architectuur en dankzij gebruik van aardwarmte voor verwarming en koeling binnenkort volledig energieneutraal. Daarnaast heeft het de modernste technologische toepassingen voor onder andere toegangsbewaking. De ligging in de Duin- en Bollenstreek en aan de N206 is zeer gunstig en voor de deur kun je gratis parkeren.

OP MAAT

Wil je gebruikmaken van FLEXXO? Dat kan met een abonnement waarbij je op werkdagen onbeperkt toegang hebt tot de beschikbare ruimte. Goede koffie, thee en wifi zijn uiteraard inbegrepen. Het abonnement kun je uitbreiden met het gebruik van een vergaderzaal. En ga je het liefst op de fiets naar kantoor? Reserveer voor je bezoek aan klanten dan een van de twee BMW i3 elektrische deelauto’s, die bij ons voor de deur geparkeerd staan.

 

FUTURE PROOF

Een concept als FLEXXO kende Noordwijk nog niet. ‘Vooral voor mensen die niet thuis kunnen werken omdat er geen ruimte is of te veel afleiding, is FLEXXO de ideale oplossing. Ook voor starters die vanuit een flexibele werkplek willen doorgroeien naar een vast privékantoor zijn er volop mogelijkheden,’ vertelt Brian Issac, de enthousiaste initiatiefnemer van FLEXXO.

 

We organiseren regelmatig evenementen, zodat huurders elkaar in een ontspannen sfeer kunnen ontmoeten, zoals de sloepentocht door de Leidse grachten afgelopen zomer en de borrel en kaasfondue bij Winter Wonderland in de winter van 2020. Hierdoor ontstaan ook onderlinge samenwerkingen en wordt jouw netwerk vergroot. Een belangrijke drijfveer om hier te werken, toch?

Try & Buy-actie!

Maak nu gebruik van onze Try & Buy-actie. Kom een week gratis bij ons werken en besluit aan het eind van de week of FLEXXO bij jou past!

i3 FLEXXO AUTO

Reserveer voor je bezoek aan klanten een van de BMW i3 elektrische deelauto’s

Prijzen

Bij Flexxo kan je kiezen uit twee type abonnementen: Een abonnement van 12 maanden à 195 euro ex. BTW per maand of een abonnement van 6 maanden à 245 euro per maand ex. BTW. Alle Flexxo abonnementen zijn inclusief koffie, thee en wifinetwerk, maar exclusief gebruik van de boardrooms.

Daarom kies je voor FLEXXO

  • Ultramoderne, sfeervolle en zakelijke uitstraling
  • Inclusief goede koffie, thee en wifinetwerk
  • Abonnement op maat met groeimogelijkheden
  • Centrale ligging in Duin- en Bollenstreek

* De openingstijden van het kantoorgebouw zijn 7.30 tot 19.00 uur. Koffie en thee zijn inbegrepen op basis van selfservice. Alle prijzen zijn exclusief BTW.

FLEXXO is onderdeel van Crosspoint Offices